VEČERAS: Humanitarni koncert za petnaestogodišnjeg Hajrudina iz Zenice

VEČERAS: Humanitarni koncert za petnaestogodišnjeg Hajrudina iz Zenice

Kao što je od ranije javnosti poznato, mladi Zeničanin Babanović Hajrudin je dječak od 15 godina koji boluje od Arthritis idiopathica juvenilis – poliartikularna forma, odnosno bolesti zglobova i tetiva. S tim u vezi njegova sestra, Azra Babanović, odlučila je organizovati humanitarni koncert kako bi svome bratu obezbijedila novčana sredstva neophodna za njegovu terapiju.

Podsjećamo, jedna injekcija koja je prijeko potrebna našem Hajrudinu svako drugu sedmicu iznosi visokih 1250 KM, a porodica nije u mogućnosti svome dijetetu obezbijediti sredstva neophodna za konstantne terapije. Zato su se odlučili aktivirati i pozvati sve dobre Zeničane da olakšuju ovaj problem i da svojim doprinosom budu dio onih koji će pomoći da se naš petnaestogodišnji Hajrudin izliječi.

Tako će se večeras sa početkom u 20.00 sati održati humanitarni koncert na kojem će svoje učešće zabilježiti Elvin Kadrić, Armin Mešanović, Jasmina Patković, Dženita Čolak, Naida Stupar, Irfan Icho, Saudin Fetić, Amela Brdar, Enes Kobilica i mnogi drugi učesnici.

Četvrtak, 28. mart u 20.00 sati, Hotel Rudar Zenica! Cijena ulaznice: 5,00 KM!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS