Portal 072info

VEČERAS OD 21 NA OBN TV: Neki novi klinci izazvati će i večeras predivne komentare žirija

Show program za najmlađe Neki novi klinci od večeras se u programu OBN TV emituje od 21:00h. U vječitoj borbi popa i folka, svoj talenat pokazati će sljedeći takmičati:

Miona Laura Srećković, ima 12 godina i dolazi iz Pariza. Kada poraste voljela bi da pjeva kao Jelena Tomašević, Po prirodi je pričljiva, vesela, zabavna i duhovita.

Emina Hrustić, ima 12 godina i dolazi iz Viteza. Kada ne pjeva, Emina glumi u školskoj glumačkoj sekciji i igra folklor. Za sebe kaže da je pouzdana i hrabra, mada ponekad lakovjerna. Njen muzički uzor je Hanka Paldum.

Verica Radojković, ima 14 godina i dolazi iz Ostrovice. Pomalo je stidljiva, ali u isto vrijeme dobra drugarica, iskrena i marljiva mlada dama. Verica igra folklor i pomalo glumi.

Goran Petrović ima 14 godina i dolazi iz Draginja. Njegov muzički uzor je Haris Džinović. Kada se prijavio za takmičenje imao je jedno simpatično obećanje. Na prijavi je napisao: “Mana mi je što volim da jedem, ali ako prođem, obećavam da ću da smršam” .

Marija Mihajlović, ima 14 godina i dolazi iz Brčkog. Voli da recituje, pleše, glumi, ali njena najveća ljubav je muzika. Voljela bi da ima karijeru kao Milica Todorović. Za sebe kaže da je uporna i druželjubiva.

Dragana Marković, ima 14 godina i dolazi iz Kraljeva. Muzički idoli su joj Snežana Đurišić i Aleksandra Prijović. Za sebe kaže da je veoma tvrdoglava.

Melanija Mihajlova, ima 14 godina i dolazi iz Štipa u Makedoniji. Kada je bila mlađa igrala je rukomet, a sada je njena prva ljubav muzika. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.

Branislav Nikitović, ima 14 godina i dolazi iz Požege. Kada poraste volio bi da pjeva poput njegovih idola Zdravka Čolića i Tome Zdravkovića. Branislav ima već svoj bend u kom svira gitaru i pjeva.

Podijelite članak