VEČERAS SVEČANO OTVORENJE: Denial Ahmetović i gosti u Noćnom klubu ‘Ekor’ (FOTO)

Robna kuca Zenicanka - Zenica

Dugo očekivani dan svečanog otvorenja Noćnog kluba “Ekor” u Robnoj kući Zeničanka na trećem spratu konačno je došao. Odmah po plasiranju informacije o otvorenju objekta ove vrste veliki broj Zeničana istu je dočekao raširenih ruku budući da zenička raja već godinama ima probleme sa noćnim izlascima koji se svode do 23.00 sata.

dENIALeKORDefinitivno nešto sasvim novo i drugačije konačno će biti večeras predstavljeno svim Zeničanima i gostima drugih bh, gradova koji će se zasigurno redovno vraćati na III sprat Robne kuće Zeničanka. Pripreme za spektakl koji će se sutra prirediti svim posjetiocima su na samom kraju, stoga smo odlučili posjetiti ovo novo mjesto gdje će Zeničani svjedočiti kavlitetnim provodima do ranih jutarnjih sati.

Kao što je javnosti od ranije poznati specijalni gost večeri svečanog otvorenja je pobjednik pete sezone šoua “Zvijezda možeš biti ti”, Denial Ahmetović, koji će definitivno svoj posao odraditi upravo onako kako se od njega očekuje. Organizatori su se također potrudili te priredili akcijske cijene pića što će svakako biti dobra vijest za veliki broj onih koji će sutra biti dio velikog muzičkog spektakla. Tako će provod do ranih jutarnjih sati sačinjavati bogat muzički program budući da će se pored Deniala pristunima predstaviti i zenički DJ EDWIN, Munir Durmiš ali i učesnica šoua “Mojih 5 minuta”, Dženana Džidić.

Sve ovo pokazatelj je kako uistinu ne treba razmišljati o dolasku i svjedočenju dobrog i kvalitetnog muzičkog programa na čelu sa ljubaznim osobljem, a valja istaći kako program počinje u 20.00 sati. Za sve informacije u vezi sa rezervacijama ulaznica po cijeni od 5,00 KM možete potražiti putem kontakt broja: +387 61 690 960.

Vidimo se večeras na svečanom otvorenju Noćnog kluba Ekor u 20.00 sati, III sprat Robne kuće Zeničanka sa 960 kvadratnih metara prostora!

Pogledajte i ekskluzivne fotografije enterijera Noćnog kluba, a ovo je samo dio onoga što vas očekuje na III spratu Robne kuće Zeničanka!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE