VEČERAS U 19 SATI: Ne propustite novo izdanje “072PODCASTA”, gost Aljoša Čampara

NAJAVLJUJEMO DRUGO IZDANJE 072PODCASTA

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U novom izdanju “072PODCASTA” gost je bio Aljoša Čampara, federalni ministar unutrašnjih poslova, koji je vrlo otvoreno govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj državi, ali i o brojnim drugim interesantnim temama.

Zbog čega je napustio SDA, odnosno da li je bilo moguće napraviti promjene unutar SDA, kako komentariše sve žešću retoriku Milorada Dodika, njihovog koalicionog partnera, o aplikaciji “Sky”, lažnim diplomama i brojnim drugim temama u ugodnom razgovoru federalni ministar Čampara dao je vrlo zanimljive odgovore.

Svakako, neizostavna su bila i pitanja naših gledatelja, a Čampara je odgovarao na pitanja je li istina da je zastupnik Naroda i pravde u Skupštini ZDK tražio automobil da bi prodao svoju ruku trenutnoj opozicji, koliko su i jesu li zadovoljni izbornim rezultatom na proteklim izborima…

Insert iz emisije

Također, Čampara je prokomentarisao i gostovanje Elmedina Konakovića, predsjednika NiP-a, na HRT-u kada je izbjegao kazati svoje mišljenje da li je RH izvršila agresiju na BiH, ali i rad MUP-a ZDK.

Vrlo zanimljivih sat vremena razgovora gledajte večeras u 19 sati na portalu “072info”.

072INFO - YT

Ukoliko već niste, u nastavku pogledajte gostovanje Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice i lidera “BHI-KF”, koji je bio gost premijernog, prvog, izdanja “072PODCASTA”.