Veličina nije bitna: 3 poze koje garantuju vrhunac

slika (19)

Opterećenost veličinom penisa je sasvim suvišna i nepotrebna. Pitanja jesu li bolji mali ili veliki su bespredmetna. To je kao da pitate da li je bolji mali ili veiki auto. Sve zavisi od želja, potreba i sposobnosti vozača…

Iako muškarci razmišljaju kako samo veliki penisi pružaju pravo zadovoljstvo i mali su ite kako upotrebljivi. Kako bi se izbjegli eventualni problemi treba poznavati pravu tehniku koja će riješiti problem i garantovati užitak.

S pravom predigrom i stimulacijom mali penis će napraviti pravi posao. Predigra i penetracija u pravo vrijeme garantuju uspjeh.

Poze koje garantuju odličan seks

Pseći

Određeni ugao i dobra poza garantuju užitak. Ramena i glava partnerke neka budu opušteni na jastuku, a stražnjica dignuta visoko u zrak. Leđa neka budu uvijena, a bedra stisnuta zajedno. Taj položaj je ugodan za partnerku i vrlo prikladan za muškarca jer može izvoditi različite manevre.

Zmija

U položaju zmije žena leži na trbuhu s nogama stisnutim zajedno. Za veću udobnost pod bokove može staviti jastuk. Partner se smješta tik iza nje i nogama obgrli njene.Taj položaj će vam omogućiti i zavodljivo tapšanje koje mora biti nagrađeno.

Zečje uši

Ovaj položaj zahtjeva određeni stepen gipkosti kod žena.U protivnom ga ne koristite. Partnerka leži na leđima s jastukom pod stražnjicom. Noge mora povući prema sebi tako visoko da koljena budu koliko je god moguće bliže ušima. U toj pozi oboje ćete uživati u osjećaju ispunjenosti.

Orgazam se smatra vrhuncem svakog odnosa. No, seks nije samo osjećaj blaženstva koji traje nekoliko sekundi.

Važni faktori su želja, ljubav i užitak, otkrivanje neotkrivenog, uzbuđivanje i igre dodirima. Mali penis je kao maleni auto. Njegova prednost je u tome da ga možete parkirati praktično svugdje.

 Zadovoljna

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE