VELIKA BRITANIJA Komšija im zadavio, seksualno iskoristio pa do smrti izbo 4-godišnjeg sina

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

files.phpBritanski bračni par je na najteži mogući način saznao da je njihov komšija psihopat i hladnokrvni ubica.

Naime, oni su mu prošlog mjeseca dopustili da prespava kod njih na kauču, a ujutro su našli nasmrt izbodenog četvorogodišnjeg sina.

Anvar Danijel Roser (33) se pojavio naveče, nakon izlaska, na vratima svojih komšija Šeron Smit i Gaja Ervejkera i zamolio ih da prespava kod njih, na što su oni pristali.

Ujutro se Roser odšuljao na sprat naoružan s četiri noža i nasmrt izbo dječaka. Nakon toga je ušao u sobu u kojoj su spavali dječakovi roditelji te se sklupčao na podu i zaspao, piše “Daily Mail”.

Idućeg jutra 26-ogodišnja Šeron, inače majka troje djece, šokirala se kada je vidjela komšiju da spava na podu pokraj nje, pa mu je rekla da ode.

Nekoliko trenutaka poslije Gaj je primjetio da je u dječakovoj sobi upaljeno svjetlo, pa ga je otišao provjeriti.

Pronašao je polugolog dječaka cijelog u krvi i prerezanog vrata.

Istraga je pokazala da je ubica dječaka zadavio, nekoliko puta ga izbo te ga seksualno iskoristio. Da stvar bude još jezivija, ubica je ostao u kući kako bi čuo vrisak roditelja, nakon čega je pobjegao.

Srećom, policija ga je uhapsila. Roser, inače bivši vojnik poznat po agresivnosti pod uticajem alkohola, priznao je ubistvo dječaka. Stručnjaci su ocijenili da je riječ o psihopati koji bi mogao počiniti još ovakvih sadističkih zločina, prenosi Večernji.

Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora.