Velika promjena u Grandu, evo šta je odlučio Saša Popović

Velika promjena u Grandu, evo šta je odlučio Saša Popović

Nekadašnji vlasnik Grand produkcije, koji je poslije prodaje ostao dio ove kuće, i naredne sezone će biti dio Zvijezda Granda.

U subotu uvečer održano je finale Zvijezda Granda, pobjednik je kandidat Viki Miljković, Nermin Handžić, a javnost zanima i budućnost ovog takmičenja.

Prethodnih mjeseci se spekulisalo da li će Saša Popović ostati u Grandu, kao i o eventualnim promjenama u žiriju. To se prije svega odnosilo na Mariju Šerifović, koja je govorila da je ovo možda bila njena posljednja sezona u žiriju.

Popović je po završetku takmičenja otkrio da ostaje i naredne sezone dio popularnog šoua, kao i da se žiri neće mijenjati. Ipak, ono što se mijenja u odnosu na prethodne sezone je da sada više neće odlučivati o platama.

– Ostajem u Grandu i sljedeće godine. Članovi žirija se neće mijenjati. O ciframa ja više ne odlučujem. Mislim da će ovogodišnji kandidati bolje proći na javnoj sceni nego oni od prethodne godine – istakao je Popović i dodao da mu je drago što je takmičenje započelo rok pjesmom.

republikadanas

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS