Portal 072info

Veliki broj navijača BiH stigao u Barcelonu, idu dalje za Andoru pružiti podršku Zmajevima

Veliki broj navijača reprezentacije BiH stigao je u Barcelonu, odakle će se uputiti ka Andori, gdje sutra igra naša reprezentacija svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu s Mehemedom Baždarevićem na čelu, piše novinska agencija Patria.

Kako se može vidjeti na fotografijama navijači BiH se dobro zabavljaju, a spremni su i rekviziti kojima će navijati. Inače, u dobroj atmosferi je protekao prvi od dva planirana treninga u Andori, bez obzira što bh. reprezentativci nisu imali  vremena ni da predahnu nakon putovanja. Svi igrači su trenirali, ali kao i na ranijim treninzima, jedino je  Salihović  imao poseban radni program.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Selektor Baždarević i njegovi saradnici su obavili konsultacije  sa medicinskim timom te je zaključeno da Salihović treba ostati na poštedi u susretu sa Andorom.

I pored toga što je trening bio zatvorenog karaktera, zbog novinara koji prate reprezentaciju selektor je odlučiio da početak treninga za njih bude otvoren.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas je na programu službena pres konferencija u 18.15 sati, a poslije toga i trening koji će za sve medije biti otvoren prvih 15 minuta.

nap.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME