Veliki broj navijača BiH stigao u Barcelonu, idu dalje za Andoru pružiti podršku Zmajevima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Veliki broj navijača reprezentacije BiH stigao je u Barcelonu, odakle će se uputiti ka Andori, gdje sutra igra naša reprezentacija svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu s Mehemedom Baždarevićem na čelu, piše novinska agencija Patria.

Kako se može vidjeti na fotografijama navijači BiH se dobro zabavljaju, a spremni su i rekviziti kojima će navijati. Inače, u dobroj atmosferi je protekao prvi od dva planirana treninga u Andori, bez obzira što bh. reprezentativci nisu imali  vremena ni da predahnu nakon putovanja. Svi igrači su trenirali, ali kao i na ranijim treninzima, jedino je  Salihović  imao poseban radni program.

Selektor Baždarević i njegovi saradnici su obavili konsultacije  sa medicinskim timom te je zaključeno da Salihović treba ostati na poštedi u susretu sa Andorom.

I pored toga što je trening bio zatvorenog karaktera, zbog novinara koji prate reprezentaciju selektor je odlučiio da početak treninga za njih bude otvoren.

Danas je na programu službena pres konferencija u 18.15 sati, a poslije toga i trening koji će za sve medije biti otvoren prvih 15 minuta.

nap.ba

GODISNJICA
MARKETING