”Veliki” popis stvari koje ne možete raditi ako imate samo kćeri

Podijelite vijest

djeca-internet_

Bloger i otac dviju djevojčica Mike Reynolds reagovao je na brojne ”saosjećajne” komentare činjenice da ima – dvije kćeri. • Ako imate sreće, zaobišli su vas komentari o ”tužnoj” činjenici da imate ”samo” kćeri. Ako niste, ovaj je otac dao odličan poklopac takvim opaskama.

Ako imate sreće, zaobišli su vas komentari o “tužnoj” činjenici da imate “samo” kćeri. Ako niste, ovaj je otac dao odličan poklopac takvim opaskama.

“Moja supruga i ja smo najednom počeli dobivati česta pitanja o tome zašto ne planiramo još djece osim naših dviju curica. ‘Sigurno želite i dječaka’, bile su uobičajene poruke koje su stizale i od muškaraca i od žena. ‘Ne, moje djevojčice su sasvim savršene. Stat ćemo na njima'”, napisao je za blog na Huffington Postu.

Nakon toga i nakon začuđenih pogleda kada su njegove djevojčice u McDonald’sovu Happy Mealu zatražile igračke za dječake, ovaj je otac odlučio napisati “popis stvari koje ne može činiti jer ima samo dvije kćeri” koji prenosimo u cijelosti:

“Popis stvari koje ne mogu činiti jer imam samo dvije kćeri

1. Ne može me nitko zapiškiti dok mu mijenjam pelenu.

2. Ne mogu reći ‘Sine, kako si spavao?’, a da ne uzrokujem pomutnju.”

I to je otprilike to. Za sljedeće stvari o kojima je razmišljao, kao što su igranje košarke, hokeja, gledanje Spidermana, kupovanje igračaka za dječake, igranje autićima te, jednoga dana, ispijanje piva s odraslom djecom, zaključio je da ih većinu, osim posljednje, redovito radi sa svojim kćerima.

“Pomoću tog sam popisa shvatio da sam istinski sretan, čak uzbuđen zbog života koji me čeka s mojim kćerima”, zaključio je ovaj tata čije će se kćeri uz njegove stavove o životu zasigurno razviti u prekrasne i snažne mlade žene.

index.hr