VELIKI SPEKTAKL: Legendarni Miroslav Ilić u Trubaduru (15.11.)

MiroslavIlicRestoranTrubadurZenica

Najelitniji zenički hotel ‘Dubrovnik’ s ponosom će proslaviti pet godina uspješnog poslovanja i nizanja isključivo uspjeha u okviru svog dosadašnjeg poslovanja. Da je hotel Dubrovnik sa razlogom jedan od hotela koji važi za najbolje u BiH pokazatelj je i organizovanje spektakularne proslave ove velike godišnjice.

Do sada je zenički hotel ugostio velika imena iz estradnog svijeta, a upravo jubilarnu petu godinu odlučili su podići na još veći nivo organizovanjem koncerta legendardnog Miroslava Ilića. Ova muzička ikona i vlasnik mega hitova koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim melosom i tekstovima zasigurno će fascinirati do posljednjeg mjesta ispunjeni Restoran Trubadur. Hitovi poput ‘Ova noć’, ‘Nije život jedna žena’, ‘Još te nešto čini izuzetnom’, ‘Bili smo drugovi’ i mnogi drugi pjevat će se u Trubaduru, a spektakl kakav sprema Ilić do sada nije zapažen na njegovim nastupima.

Zenica se s pravom može ponositi da u srcu svoga grada ima objekat poput Hotela Dubrovnik i Metalurg City Centra, a koji svojim modernim izgledom i pristupačnim cijenama oduševljava veliki broj posjetioca iz drugih bh. gradova kao i zemalja dijaspore. Podsjećamo, Hotel Dubrovnik drugi je dom naših reprezentativaca, a koji za Dubrovnik svaki put imaju nove riječi hvale.

Nesvakidašnji koncert Miroslava Ilića i proslava pet godina uspješnog poslovanja upriličit će se 15. novembra u Restoranu ‘Trubadur’, a cijena ulaznice za ovaj veliki događaj iznosi 25 KM. Meraklijski repertoar mega zvijezde Ilića oduševit će mnogobrojne posjetioce, a svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju karata isključivo pozivom na jedan od navedenih brojeva i to svaki dan u terminu od 08.00 do 16.00 sati:

Dragana Đurić – 062 395 693
Adnan Bajramović 062 543 560
Amila Smajić 061 307 058

Rezervišite svoje ulaznice na vrijeme, budite dio velikog spektakla hotela Dubrovnik i Miroslava Ilića. Vidimo se u Trubaduru, a portal 072info svom ponosnom partneru, hotelu Dubrovnik, čestita na pet uspješnih godina poslovanja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE