VENDI OTKRILA KO JOJ SE UDVARAO: Nisam htjela seks sa Sašom Popovićem

vendi i sasa 750x500 1
Podijelite vijest

Pjevačica Vesna Vukelić Vendi progovorila je o svom odnosu sa Sašom Popovićem:

– Saša Popović je bio lud za mnom još od od kada me je prvi put vidio. Shvatila sam da se zaljubio po načinu na koji me gleda, ali sam opet mislila da je to sve samo stvar trenutka. Radio je neke pjesme na mom prvom albumu i tad mi se suptilno udvarao. Svaku priliku je koristio za to. Tada nije bio u braku sa Suzanom Jovanović, to moram da napomenem da me ne bi neki ljudi pogrešno shvatili.

-Oduvijek je bilo jasno da je on ženskaroš, iako u javnosti to nije mnogo pokazivao. Kad bi sa njegove lijeve strane prošla najljepša žena, a sa druge najružnija pjevačica, on bi krenuo za ovom desno! Samo pjevačice voli, čitav život ga okružuju. Nikad nisam htjela seks sa njim jer nisam željela da budem dio čopora koji je htio da opali i poslije toga nikom ništa. Sklanjala sam se od toga, nisam htjela da budem još jedna u nizu. Imali smo korektnu saradnju, uvijek je bio fer, pa eto, na kraju je oženio pjevačicu.

-Pretpostavljala sam odavno uvijek da će tako biti. Na estradi je mnogo duševnih bolesnika, ali nemam vremena time da se bavim kao što sam nekada. Sada sam u fazi da se sklanjam od provokacija i svađa, hoću što više mira i svom životu i ne gubi mi se vrijeme na ljude kojima se ne bih ni javila na ulici. Nekad sam se trudila da istjerujem pravdu na svakom koraku, ali sada je drugačije – rekla je Vendi.


Podijelite vijest