4 22
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
NER FIT

Modna dizajnerica Verica Rakočević poznata je po tome što svoj pravi izgled ne skriva na društvenim mrežama, a mnogi je hvale kako ne stari.

FIXGEHALT

Naime, ona je prvobitno postavila na Instagramu fotografiju koja je prošla kroz obradu u Fotoshopu, a zatim i dvije neretuširane, piše Blic.

– Mali vodič kroz realnost. Slika jedan: kako bi bilo divno da ovako izgledam sa 73 godine. Da se ne lažemo, ne bi mi smetalo što se ne vide tragovi života. Slika dva: malo dotjerana realnost sa minimalno šminkanja – pisala je Verica na Instagramu.

Sa šminkom i filterima
  • Sa šminkom i filterima Foto: Blic
  • – Slika tri: to sam ja, bez filtera sa svjetlom koje mi ide u korist. Poenta ove priče je: ne pripadam onim ženama koje vole svoje bore, ali ne volim ni uljepšanu stvarnost, malo da, ali ne u mjeri “da me uhvati žal za mladošću”.

    LIDER

    – Ove godine nikada ne bih mijenjala za dvadesete – pune nesigurnosti i kompleksa, mijenjala bi ih za pedesete ako je moguće zbog milion stvari koje sam pogrešno uradila, a imalo bi smisla popraviti ih. No, drage moje, svaki trenutak života je dragocjen onoliko koliko umijemo da ga učinimo takvim – navela je Rakočević.

    Bez šminke
  • Bez šminke