Vernesa Osmanbegović iz dana u dan sve bliže ozdravljenju

Vernesa Osmanbegović iz dana u dan sve bliže ozdravljenju

 

Vernesa

Nakon što je Zeničanka, Vernesa Osmanbegović, otputovala u Srbiju na banjsko liječenje prije tri mjeseca nije mogla zamisliti kako bi njen oporavak mogao ići ovako uspješno. Tako se naša uporna i hrabra Zeničanka još jednom suprostavila ovoj životnoj nesreći koja je zadesila te za samo tri mjeseca provedena u Atomskim banjama pokazala veliki pomak.

Tako je Vernesa sa ponosom na svom Facebook profilu podijelila informaciju praćenu fotografijom o svom trenutnom stanju nakon svega tri mjeseca kazavši slijedeće:

"Kada sam prije 3 mjeseca došla u Atomsku banju ni sanjati nisam mogla da stojim ovako u razboju a kamo li da hodam…" – stoji u statusu ove hrabre Zeničanke.

Osim toga kazala je kako je za ova tri mjeseca skinula i langetu koju je nosila na desnom koljenu jer nije imala snage da ga fiksira sama, a također je i prohodala visokom hodalicom, ojačala mišiće, udebljala se a posebno raduje informacija kako je prohodala sama u razboju. 

U nekoliko navrata nije krila oduševljenje u statusu objavljenom na svom Facebook profilu gdje je kazala kako se niko pa ni ona sama nije mogao nadati da će oporavak ići ovako brzo i uspješno.

Slijedeći koraci u njenom liječenju su da ojača još više kako bi mogla preći na malu hodalicu ili štake, a da je za to neophodno još dosta rada i truda ali se ova hrabra Zeničanka ne predaje nego se sa ovom situacijom bori muški.  

U svom statusu Vernesa se zahvalila osoblju Atomske banje, te svojoj porodici i prijateljima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE