Portal 072info

VEŠ MAŠINA ZA ZAHTJEVNE: Samsung Crystal Blue, ljepotica uz koju ide vrijedan poklon

Sve što je novo je i primamljivo. Takva je i Crystal Blue Samsung mašina koja je u DOMOD-u najprimamljivija jer se uz kupovinu mašine dobija i vrijedni Swarovski set nakita sa kristalnoplavim elementima. To nije pravilo, to je izuzetak u DOMOD-u.

Mašine za pranje veša se uvijek gledaju, ali kad se biraju onda su tu svi oprezni, izbirljivi i zahtjevni.

A kako sve, tako i mašine za veš napreduju u svom razvoju do te mjere da su sebi pojedine već dodale atribut “kristalne”. Samsung Crystal Blue mašina za veš je predstavnik te vrste jer je je veš opran u njoj kristalno čist i jer je ona kristalno lijepa i primamljiva.

Kada bi se ovoj ljepotici izdavala lična karta ona bi zasjenila svojim karakteristikama pripadnice iste vrste.

Mašina čiji je kapacitet pranja 8 kg, koja ima najzavidniju energetsku klasu A+++ i čija centrigufa okreće 1.400 obrtaja u minuti prava je fascinacija i senzacija. Vrata sa dvostrukom metalnom šarkom omogućavaju šire otvaranje koje znatno olakšava ubacivanje i vađenje veša. Minimalistčki dizajn okvira se idealno uklapa u moderan životni prostor.

Posebnost izgledu ove veš mašine daju velika kristalnoplava vrata koja su izrađena u jedinstvenoj Samsung Crystal Gloss tehnologiji. A uz mašinu za pranje veša kao nakit koji dobija svaki dom koji kupi ovu mašinu i svaka domaćica dobija svoj kristalnoplavi Swarovski set nakita pa da sve blista i šljašti. To nije praksa, to je izuzetak u DOMOD-u.

Uz ovu Samsung mašinu za pranje veša štedi se ogromna količina energije pranjem uz pomoć Eco Bubble™ tehnologije.

Prije nego što započne normalan ciklus, aktivira se jedinstveni generator mjehurića. On pomoću zraka i vode generiše mjehuriće koji rastvaraju i aktiviraju deterdžent, omogućavajući mu da brzo prodre u svako vlakno tkanine i sa lakoćom ukloni prljavštinu i fleke. Uz program Super Eco pranje u hladnoj vodi (na 15°C) podjednako je efikasno kao i u toploj vodi.

Crystal Blue mašina za pranje veša je mašina po mjeri svakog doma. 

Doznajemo.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box