Portal 072info

VEŠ MAŠINA ZA ZAHTJEVNE: Samsung Crystal Blue, ljepotica uz koju ide vrijedan poklon

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve što je novo je i primamljivo. Takva je i Crystal Blue Samsung mašina koja je u DOMOD-u najprimamljivija jer se uz kupovinu mašine dobija i vrijedni Swarovski set nakita sa kristalnoplavim elementima. To nije pravilo, to je izuzetak u DOMOD-u.

Mašine za pranje veša se uvijek gledaju, ali kad se biraju onda su tu svi oprezni, izbirljivi i zahtjevni.

A kako sve, tako i mašine za veš napreduju u svom razvoju do te mjere da su sebi pojedine već dodale atribut “kristalne”. Samsung Crystal Blue mašina za veš je predstavnik te vrste jer je je veš opran u njoj kristalno čist i jer je ona kristalno lijepa i primamljiva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada bi se ovoj ljepotici izdavala lična karta ona bi zasjenila svojim karakteristikama pripadnice iste vrste.

Mašina čiji je kapacitet pranja 8 kg, koja ima najzavidniju energetsku klasu A+++ i čija centrigufa okreće 1.400 obrtaja u minuti prava je fascinacija i senzacija. Vrata sa dvostrukom metalnom šarkom omogućavaju šire otvaranje koje znatno olakšava ubacivanje i vađenje veša. Minimalistčki dizajn okvira se idealno uklapa u moderan životni prostor.

Posebnost izgledu ove veš mašine daju velika kristalnoplava vrata koja su izrađena u jedinstvenoj Samsung Crystal Gloss tehnologiji. A uz mašinu za pranje veša kao nakit koji dobija svaki dom koji kupi ovu mašinu i svaka domaćica dobija svoj kristalnoplavi Swarovski set nakita pa da sve blista i šljašti. To nije praksa, to je izuzetak u DOMOD-u.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uz ovu Samsung mašinu za pranje veša štedi se ogromna količina energije pranjem uz pomoć Eco Bubble™ tehnologije.

Prije nego što započne normalan ciklus, aktivira se jedinstveni generator mjehurića. On pomoću zraka i vode generiše mjehuriće koji rastvaraju i aktiviraju deterdžent, omogućavajući mu da brzo prodre u svako vlakno tkanine i sa lakoćom ukloni prljavštinu i fleke. Uz program Super Eco pranje u hladnoj vodi (na 15°C) podjednako je efikasno kao i u toploj vodi.

Crystal Blue mašina za pranje veša je mašina po mjeri svakog doma. 

Doznajemo.com

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)