“Veseo” jutarnji program: Muškarac uletio reporterki u kadar, psovao i posuo je pićem

“Veseo” jutarnji program: Muškarac uletio reporterki u kadar, psovao i posuo je pićem

Čini se da je gledatelje Radio televizije Srbije ovoga jutra dočekao zanimljiv jutarnji program, a koji vjerovatno rijetko koga nije uspio razbuditi.

Naime, prilikom javljanja uživo jutros oko 6 sati iz Beograda, reporterku RTS-a dočekalo je neugodno iznenađenje. Nepoznati muškarac koji se našao u njenoj blizini za vrijeme javljanja, upao je u kadar i prvenstveno je posuo pićem.

Reporterka je ostala krajnje pribrana uz riječi: “Evo i ovo se dešava u programu uživo. Nema veze, mi nastavljamo svoju priču”, nastavivši gdje je stala.

Međutim, muškarac, iako se činilo kako je “odradio svoje”, vratio se u kadar pokazujući srednji prst i uzvikujući: “Srbija je g*vno od države. Pi*ka vam materina srpska, fašistička država”.

Iako je u početku nastojala da ga izignoriše, reporterka je nakon izgovorenih psovki, ipak prekinula program, a pri kraju javljanja vidi se kako se muškarac udaljio od nje.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a mnogi su novinarki čestitali na profesionalizmu koji je pokazala iz prve ruke.

Prema informacijama srbijanskih portala, 46-godišnji državljanin Srbije koji živi u Njemačkoj je zadržan na 48 sati zbog sumnje da je uputio uvrede na račun države Srbije.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica