Veznjak Cityja udario suprugu nogom u glavu nakon ispijenih pet boca vina

Objavljeno:

Aktuelni menadžer engleskog niželigaša Bristol Roversa i nekadašnji igrač Manchester Cityja, Newcastlea i Queens Park Rangersa Joey Barton (39) tereti se za udaranje nogom njegove supruge Georgije. Britanski mediji pišu kako se incident dogodio u Kewu u južnom Londonu prošle godine, a tome u prilog ide i zapisnik Suda u Wimbledonu.

Bartona se tereti da je udario nogom suprugu nakon što je popio četiri do pet boca vina zbog čega je ona na glavi zadobila oteklinu veličine loptice za golf.

Tužiteljica Helena Duong tvrdi da se par posvađao tokom razgovora o porodicama obiteljima, a sve se odigralo dok je u njihovom domu bilo još parova.

“Gospođa Barton nazvala je 999 u 23:14 sati 2. juna i rekla da ju je u kući udario suprug. Tražila je razgovor s policijom hitno. Rekla je da je došlo do svađe sa suprugom tokom razgovora o porodicama. Rekla je da ju je suprug gurnuo na pod i udario u glavu. Povrede je policajcima opisala kao otekline veličine loptice za golf”, rekla je tužiteljica na sudu.

Inače, tokom hapšenja Barton je bio pod utjecajem alkohola, a naredno sudsko ročište zakazano je za 23. juni.

H.D. | 072INFO
H.D. | 072INFO
Portal 072info.com najčitaniji je internet portal u Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu, ali i šire sa četiri miliona mjesečnih posjeta (garantuje Google Analytcs) i najpopularniji portal na društvenim mrežama gdje nas prati 200.000 ljudi!

Podijelite članak:

spot_img
spot_img
spot_img

Popularno

Još sličnih objava
VEZANO