VIDEO: Majka čuva mumificiranog sina 18 godina!

VIDEO: Majka čuva mumificiranog sina 18 godina!

slika (23)

Joni Bakaradze iz Gruzije umro je prije 18 godina, kada je imao 22 godine.

Njegova porodica je odbila da ga sahrani, a njegova majka ga mumificiranog čuva u improvizovanoj grobnici. Joni je mumificiran kako bi se sačuvalo njegovo tijelo ali njegova majka sada koristi svoje metode kako bi očuvala tijelo svog sina.

“Jedne noći sam sanjala da mi neki glas kaže da Jonija mažem alkoholom. Od tada čaršave natapam u alkohol i njima previjam njegovo tijelo”, kaže majka i dodaje da ne smije da ostavi tijelo svog sina bez natopljenih čaršava ni preko noći zato što će mu koža pocrniti kao ugalj.

Ovu metodu napaćena žena primjenjuje već 18 godina! Prvih deset godina na Jonijev rođendan majka ga je presvlačila u novu odjeću ali posljednje četiri godine zbog starosti to više ne može da radi.

“Bolesna sam u posljednje vrijeme i zanemoćala, pa ne mogu da podignem njegovo tijelo”, tvrdi majka i dodaje da svog sina nije sahranila na zahtjev svog supruga kako bi Jonijev sin mogao ovakvog da ga vidi kad poželi.

Kada je Joni preminuo njegov sin je imao samo godinu dana i devet mjeseci. Njegova majka vjeruje da na ovaj način održava ljubav svog unuka prema njegovom ocu.

“Moj sin je zgodan. Proteklih nekoliko dana sam bila bolesna i nisam mogla da se staram o njemu. Sada kada ponovo počnem da koristim čaršave, njegova koža će ubrzo ponovo biti bijela i sve će biti normalno”, tvrdi njegova majka.

Izvor: Alo.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS