VIDEO: NEBODER U LONDONU OTOPIO AUTO?! Odbljesak svjetla mu rastalio Jaguara

VIDEO: NEBODER U LONDONU OTOPIO AUTO?! Odbljesak svjetla mu rastalio Jaguara

Londonska gradska uprava privremeno će ukinuti parkirna mjesta na tri sporne tačke oko nebodera koji je rastopio dijelove automobila.

Novi londonski neboder prozvan “Walkie Talkie” okrivljen je da je, odbijanjem sunčeva svjetla, otopio dijelove Jaguara parkiranog u obližnjoj ulici.

Vlasnik automobila Martin Lindsay automobil je ostavio na parkingu u četvrtak poslijepodne i kad se nakon dva sata vratio primijetio je da kraj njegova Jaguara stoji fotograf i slika.

Pitao ga je što se događa, a fotograf mu je rekao: “Pogledajte auto, vlasnik neće biti sretan”. Zatim mu je pokazao rastaljeni bočni retrovizor i Jaguarov znak. Ispod brisača bila je poruka građevinske kompanije koja gradi neboder: “Auto je oštećen, možete li nas nazvati?”

Lindsey je za BBC je izjavio da nije mogao vjerovati kakva je šteta nastala ni iz čega, a izvođači projekta Land Securities i Canary Wharf su se ispričali i platili 946 funti za popravak.

Izjavili su da će provjeriti i po potrebi promijeniti detalje na zgradi te da su svjesni da bi ona mogla biti opasna za građane. Za prvu ruku, londonska gradska uprava privremeno će ukinuti parkirna mjesta na tri sporne točke oko nebodera.

jutarnji.hr
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica