VIDEO: Ogromnim grudima masira ljude!

slika (9)

Bujna Kristi Lov (34) oduvijek je mrzila svoje obline, ali svoje velike grudi uspjela je dobro da unovči. Naime, svoje klijente masira ogromnim grudima i zarađuje na hiljade dolara.

Kristi, inače iz Atlante, iako ima kvalifikacije za maserku, stalno odbijana na razgovorima za posao. Na dan zaradi i do 1300 dolara gnječeći i masirajući muškarce sa svojim gigantskim grudima i 146 kilograma. Neke muškarce takva masaža očito jako uzbuđuje, a neki čak traže da ih grudima udara po glavi.

– Kada sam završila školu niko nije htio da me zaposli. Išla sam na razgovore, no stalno su me pitali hoću li moći dugo stajati. Moju veličinu vide kao manu i više nikad ne nazovu – kaže Krist Lov, pravog imena Rita.

Stoga je odlučila da pruža masaže kod kuće, a kada ju je jedna mušterija pitala hoće li skinuti majicu, sinula joj je ideja.

– Isprva sam bila ogorčena i rekla kako ne dajem takve masaže. Sramila sam se svog tijela jer sam tako velika. No, malo sam razmislila i shvatila da bih mogla masirati grudima. Stavila sam oglas u novine i telefon je počeo konstantno da zvoni. Isprva mi je bilo teško, te sam pristajala da masiram samo uz ugašeno svjetlo – priznaje obdarena žena.

Što je više komplimenata dobijala to se bolje osjećala i sada obožava svoje tijelo. Ipak njena porodica ne odobrava ono čime se bavi i taj posao smatraju nemoralnim.

S mršavim klijentima je posebno oprezna

Osim gnječenja grudima, takođe obavlja i ‘body gliding’. Svoje i klijentovo tijelo namaže uljem i svojim telom klizi po njegovom. Kako klijenti dolaze u svim veličinama, s nekima mora biti posebno oprezna.

– Došao je jedan mršavi starac i zamolio masažu. Pitala sam ga šali li se, ali on je bio odlučan. Uspjeli smo da postignemo kompromis – rekla je Kristi.

Ipak, ljekari je upozoravaju da bi trebala da pripazi na težinu zbog srčanih problema, krvnog pritiska i dijabetesa, piše reveal.co.uk.

Izvor: Istinito

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE