v 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 14, 2021 @ 6:10
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Jedan gluhonijemi otac podijelio je video na TikToku koji je ubrzo postao viralan. Naime, Zakari, kako mu je ime, je bio u kupovini sa jednogodišnjom kćerkom, kada je djevojčica po prvi put pokušala da mu nešto kaže putem znakovnog jezika.

NER FIT

U jednom trenutku, jednogodišnja Medison (Madison) je čula plač bebe s druge strane marketa, te je ispustila pakovanje kuhinjskih spužvi, te pokušala putem znakovnog jezika reći ocu šta se događa. 

Ja ne čujem, ali ona čuje i ovo je prvi put da je pokušala da mi objasni nešto. Samo je ispustila pakovanje na pod, pokazala rukicama da beba plače i pokazala odakle se čuje. Ovo je bio fenomenalan trenutak – napisao je Zakarija u opisu videa koji je razniježio mnoge.

Video je ubrzo postao viralan, premašio je cifru od 21 milion pregleda, a korisnici TikToka su bili oduševljeni s malenom Medison. Bilo je nevjerovatno što je bila svjesna da njen otac ne može da je čuje, te što je pokušala rukama iskomunicirati s njim.

Tekst se nastavlja nakon reklame
@oursignedworld

This was a WOW moment 🤭 #deaf #deafdad #coda #fatherdaughter #daddysgirl #viral #4u #fyp #ForzaHorizon5GO #signlanguage #asl #toddlersigning

♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm
LIDER