37907626 0 image a 112 1610455514195


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Nevjerovatno sretna mačka izašla je nepovrijeđena, nekon što ju je vlasnica Janae Blackman (22) slučajno zaključala u veš mašinu i uključila program za pranje. Dugodlaka mačka, Optimus Jack, iskoristila je jedan od svojih devet života, kada se uvukla u mašinu za pranje veša, dok je vlasnica Janae bila okrenuta leđima.

Janae, koja nije vidjela mačku, napunila je mašinu, uključivši je na tridesetominutni program. Srećom, djevojka je ubrzo čula udarac u mašini te odmah zaustavila pranje i spasila svoju macu.

– Imala sam naporan dan na poslu i uopće nisam primijetila kada se uvukla u mašinu – rekla je Janae, koja radi kao mentor osoba sa invaliditetom i student je poslovnog menadžmenta.

– Uključila sam mašinu za pranje, a zatim sam otišla u kuhinju, ali ubrzo se začuo udarac u mašini, pogledala sam unutru i vidjela mačku – rekla je ova studentkinja.

Ona je rekla da je u tom trenutku bila preplašena, ali u drugom mahu i sretna što je mašina mogla da se zaustavi. Mačka je u mašini bila srećom samo minut, tako da joj se ništa loše nije dogodilo.