DB4D7DA7 72F0 4AFD AED7 DEF96B400668
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 29, 2021 @ 21:30
KATEGORIJA: Crna Hronika
FIXGEHALT

Mještani Mačvanskog Pričinovića u šoku su poslije današnje tragedije.

NER FIT

Niko iz sela u Mačvi ne može da vjeruje da su Marija Matić(65) i njen sin Dragan u istom danu izgubili živote – ubivši se. Dragan je, po povratku sa posla, tražio majku i ugledao ju je obješenu u poljskom toaletu. Vjerovatno od šoka tuge uzeo je nož i presjekao sebi vene, pišu Novosti.

– Kad se vidjelo i čulo šta je Dragan učinio, pozvali smo Hitnu službu koja ga je preuzela kako bi ga prevezla u Opštu bolnicu u Šabac, ali je iskrvavio, usput i izdahnuo – pričaju košije za Novosti.-Pomoći mu nije bilo. Ljekari su konstatovali njegovu kao i majčinu smrt nekoliko sati ranije.

Matići su, pričaju seljani, „mirni, tihi, skromni i povučeni ljudi“. Nikad ni sa kim u selu nisu bili u sporu i zavadi. Marija je mlada ostala bez supruga, koji je umro mlad prirodnom smrću. Vrijedno je radila i podizala sina, finog, vrijednog i dobrog i dečaka, i momka i sada čovjeka. Bio je oženjen, pa se razveo.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Vratio se kod majke – kažu upućeni. – Teško je podnosio razvod. Majka je dijelila, kao i obično, muku sa njim. I taj problem koji ih je mučio nije ih promijenio u odnosu na komšije. Ostali su smerni, tihi i mirni, u svojim problemima i mukama.

Niko, međutim, nije očekivao ovako tragičan kraj tih dobrih ljudi…

LIDER