Vikend besplatnih sterilizacija napuštenih pasa

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

foco psi lutalice

Poznato Udruženje za spašavanje i zaštitu životinja ŠAPA Zenica 12. i 13. oktobra, dakle nastupajućeg vikenda organizovat će akciju sterilizacije napuštenih pasa i mačaka.

Povodom toga, Udruženje ŠAPA pozivaju sve koji imaju informacije o nesterilisanim psima i lokacijama na kojima se oni nalaze i u slučaju da stanovnici znaju da životinje imaju problema da se jave na e-mail adresu Udruženja: [email protected]

Pored toga, saopćen je apel svima onima koji žele volontirati, kao i donirati hranu za pse i mačke, dekice ili druge potrepštine, ili na bilo koji način pomoći akciju sterilizacija su dobrodošli i za njih su vrata uvijek otvorena.

ČITAJ JOŠ:  POPIS STANOVNIŠTVA: Za dva dana više od 5.500 prijavljenih

Poznato je da je Udruženje ŠAPA iz Zenice najzaslužnije za masovne sterilizacije napuštenih i vlasničkih pasa na području Zenice, u kojima je u proteklih pet godina sterilisano i kastrirano na hiljade životinja, te na taj način spriječeno konstantno rađanje novih.

GODISNJICA
MARKETING