Viktor Živojinović u vezi sa atraktivnom brinetom, evo šta Brena misli o novoj snahi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, je prije nekoliko mjeseci raskinuo sa šminkerkom Sandrom Miljaković, potom se pričalo da je u vezi sa mladom pjevačicom Lenom Čolak, a sada smo u njegovom naručju vidjeli jednu zgodnu brinetu.

Naime, Brenin sin je na svom Instagramu objavio snimak koji je nastao u pauzi tokom splavarenja. Identitet nove djevojke Viktora Živojinovića još uvijek ne znamo, ne vidimo joj lice, ali jedno je sigurno – sa Viktorom dijeli strast prema avanturama u prirodi. I zaljubljeni su do ušiju. Ipak, mnoge je zanimalo i da li je Brena upoznala novu snahu i kako se slaže sa njom.

– Supruga i ja pratimo Živojinoviće na Instagramu, vidjeli smo snimak koji je Viktor objavio. Nismo pitali Brenu da li je upoznala novu snahu, ali ne vidim zbog čega je ne bi voljela sve i da ju je upoznala? Brena je divna žena, podržava svoje sinove i njihove izbore. Iznese ona svoje mišljenje, ali daleko od toga da se miješa ili da određuje ko će sa kim da bude. Njoj je najvažnije da joj djeca budu sretna – kaže komšija Živojinovića.

Express

GODISNJICA
MARKETING