Screenshot 3 83
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
NER FIT

Građani Bosne i Hercegovine pojavom pandemije sve više se interesuju za domaće prirodne ljepote i turističke destinacije.

FIXGEHALT

Ljeto je savršena prilika za uživanje pored rijeka i jezera, za avanture na vodi, istraživanje srednjovjekovnih gradova, utvrda i čaršija, ali i vrijeme kada je doživljaj posjete planinama u BiH drugačiji.

Plivsko jezero
Plivsko jezero

Brojne su mogućnosti i prilike za uživanje i istraživanje turističkih potencijala naše zemlje, a internet platforma odmoriubih.ba nudi širok spektar ponuda za odmor po svačijem ukusu i izboru. Svojim klijentima ova platforma, u saradnji sa UniCredit bankom u BiH, odlučila je omogućiti pet posto popusta za sve kupovine na ovoj internet platformi, ukoliko izvrše uplatu mobilnom aplikacijom ili internet bankarstvom. Akcija vrijedi do 22. septembra, a platforma odmoriubih.ba jedinstveno je mjesto na kojem se može naći inspiracija za putovanja u BiH na više od 100 destinacija, uključujući višednevne aranžmane, jednodnevne ture i različite zanimljive aktivnosti.

Bihać
Bihać

“Ova moderna turistička internet platforma je kamen temeljac inicijative Odmori u BiH, koja je 7. jula ove godine obilježila prvu godišnjicu postojanja. Inicijativa je nastala kao odgovor na izazove koje je pred bh. turizam donijela pandemija virusa Covid-19, a zamišljena je kao set aktivnosti na razvoju, povezivanju, promociji i prodaji turističke ponude BiH, sa ciljem da bh. turizam svoj potencijal što bolje predstavi domaćem i regionalnom, a potom, kada prilike to budu dopustile, i međunarodnom tržištu”, kazali su iz Inicijative Odmori u BiH, te poručili kako građani sve ponude za odmor u BiH mogu naći na sljedećem Linku.

LIDER