Portal 072info

VIŠE OD 100 ZVANICA Centar za strane jezike “Linguateam” proslavio godišnjicu postojanja (FOTO/VIDEO)

Respektabilni Centar za strane jezike “Linguateam” proslavio je sinoć izuzetno uspješno godišnjicu poslovanja i svog postojanja. Staro pozorište bilo je premalo da primi sve prijatelje, poslovne partnere i polaznike kursa, koji su zajedno sa osnivačima i profesorima Linguateama uživali u svečanosti koja je još jedan od pokazatelja zbog čega je ovaj centar jedinstven u zeničkoj regiji.

Otkako se osnovao, kroz centar su prošli i uspješno savladali strane jezike brojni polaznici, koji su također sinoć prisustvovali svečanosti kako bi se na simboličan način zahvalili stručnim profesorima na odlično urađenom poslu. Povjerenje široke mase u kojem uživa “Linguateam” najbolje se oslikava u fotografijama sa sinoćnjeg obilježavanja godišnjice rada, gdje su u opuštenoj atmosferi svi zajedno uživali u prigodnom programu.

– Hvala vam što godinu dana vjerujete u nas, što ste nam podrška i što ste dio Linguateama. Prije dva dana navršila se godina dana od postojanja, kada smo Asima i ja stajale u školi, otvorile vrate i kada je škola brojala sedam kandidata. Posebno mi je čast što su i prvi kandidati večeras sa nama, koji su uspješno završili kurs jezika. Hvala vam što ste večeras sa nama, a nadam se kako ćemo svi zajedno proslaviti još puno rođendana Linguateama – kazala je Slobodanka Omerović, osnivač Linguateama.

Sinoćnja proslava bila je idealna prilika da se uruče i vaučeri za nagradnu igru, koju je Linguateam realizovao u saradnji sa portalom 072info. Radi se o vrijednim nagradama, vaučerima, koje će dobitnici moći iskoristiti za neke od kurseva.

Među prisutnima mogla su se čuti isključivo pozitivna iskustva sa Linguateamom, a sve veća zainteresovanost zeničke javnosti za kursevima najbolji je pokazatelj da Zenica može biti ponosna što ima kvalitetan a ujedno i najpovoljniji centar za strane jezike.

Za odlično raspoloženje i atmosferu na zavidnom nivou pobrinuo se zenički dvojac  Slobodan Milutinović & Igor Hasanbašić, a kruna cjelokupnog programa bila je i rođendanska torta.

Kako je to sinoć izgledalo na svečanosti, pogledajte u fotogaleriji i videoprilogu?!

[Galleries 776 not found]

Podijelite članak