Portal 072info

Visoki kriterijumi žirija „Zvezda granda“

Zvezde Granda ove subote osim fenomenalne gledanosti obilježili su i veoma visoki kriterijumi žirija tako da izgled nije mogao pomoći ako nije praćen odličnom vokalnom izvedbom

Osamnaestu emisiju “Zvezde Granda” koju je OBN TV emitovala u subotu obilježili su jako visoki kriterijumi žirija. Više nije bilo gledanja kroz prste onima koji su imali tremu ili su došli umorni, kao ni za one kandidatkinje koje su mislile da će samo atraktivnim izgledom kupiti kartu za prolazak dalje.

Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac za neke interpretacije su imali potpuno suprotno mišljenje, pa je produkcija morala da rijši dileme. Marija Šerifović je bila razočarana nekim kandidatima koji su joj bili favoriti u prvom krugu i javno im zamjerila što su ovog puta podbacili.

U više navrata žiri je i ušao u polemiku oko provokativnog stylinga takmičara, ali su ipak usaglasili stavove šta je pristojno nositi na sceni. Takođe, mladi kandidati dobili su korisne savjete da ne treba da pjevaju na svadbama do jutra već da čuvaju svoje glasove ukoliko zaista žele da jednog dana postanu zvijezde. O sudbini pojedinih pjevača presudile su finese, ali je ipak 10 najboljih uspjelo da se plasira u treći krug: Nemanja Bačilović, Uroš Živković, Faruk Duran, Nikola Grujić, Dejana Erić, Stefan Petrović, Sanela Hasić, Maryana Katić, Mehdi Žigo i Desanka Ananijeva.

zg 23.01.2016.

Sve ovo bilo je sasvim dovoljno da Zvezde Granda budu ubjedljivo najgledanijitv sadržaj ove subote prema zvaničnim podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu.

ZVEZDE GRANDA, 23.01.2016, (21:00 – 00:37 h), target: All 4+

AMR:18,01%

SHR:39,30%

Podijelite članak