Portal 072info

‘VISOKI’ STANDARDI: Žene od muškaraca očekuju samo tri vrlo jednostavne stvari

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

par nova

Muškarci misle da su žene komplicirane i da ih nikada neće shvatiti do kraja, a to povlači za sobom i problem – misle da neće moći zadovoljiti njihove standarde.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

No, istina je sasvim drugačija. Kad se sve zbroji i oduzme, žene od muškaraca zapravo očekuju samo tri vrlo jednostavne stvari.

Prvo, iskrenost. Ako žena sazna da ste joj nešto prešutili, bez obzira koliko to nevino ili nevažno bilo, neće biti dobro. Stoga, priznajte glupost koju ste napravili i bolje ćete proći. Zapravo, na taj način žene odlučuju mogu li imati povjerenja u vas. Dobro je pokazati da mogu.

Drugo, slušanje. Ne u smislu poslušnosti, naravno, već dobro staro praćenje nečijeg govora. Znači, ako ona nešto govori, i primjeti da vi zujite unaokolo, sigurno će vas nešto pitati što vi nećete znati odgovoriti i onda počinje uobičajena paljba. Zar je stvarno tako teško pratiti što ona govori? Vjerujte, nije. Uz to, bit će joj drago što vam može izložiti svoje probleme znajući da ćete je barem saslušati, ako već ne uspijete iskopati kakav koristan savjet ili rješenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za kraj, odrastite. Da, grozno. Problem je u sljedećem – vaša draga ne želi biti vaša mama nego partnerica, a ako se ponašate kao dijete o kojem se treba brinuti jer ostavlja stvari na sve strane i uvijek pita druge ljude gdje mu je nešto, troši kao da sutra ne postoji i mora udovoljavati samo svojim hirovima… imate problem.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija