Portal 072info

Vitez: Bježali od policije i iz vozila izbacili heroin

Dvije osobe privedene su protekli vikend u Vitezu nakon što su pokušale pobjeći policiji prilikom kontrole njihova vozila, iz kojeg su odbacili najmanje četiri paketića materije za koju se pretpostavlja da je heroin.

Odbačena droga je pronađena, a osobe I.B (1979) iz Novog Travnika i A.Č. (1983) iz Travnika su lišeni slobode, te će nakon kriminalističke obrade biti predani županijskom Tužiteljstvu na daljnje postupanje.

 U nastavku provođenja pojačanih mjera sigurnosti, koje se provode posljednja dva mjeseca u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ), u Kiseljaku su oduzeta tri vozila, s obzirom na to da do sada izrečene kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja jer su vlasnici vozila nastavili sa prekršajima.

 Radi se o vozilima “Golf”, “Opel Astra” i “Seat”, za koja će, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, općinskom sudu Kiseljak biti predloženo trajno oduzimanje.

 Tijekom proteklog vikenda u SBŽ-u je iz prometa isključeno 30 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i bez položenog vozačkog ispita.

 Također, evidentirano je 339 slučajeva pekoračenja dozovoljene brzine, a zbog nerigistriranosti ili tehničke ispravnosti iz prometa je isključeno 11 vozila.

 Ukupno je zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno 467 prekršajnih naloga.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box