Vitez: Bježali od policije i iz vozila izbacili heroin

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dvije osobe privedene su protekli vikend u Vitezu nakon što su pokušale pobjeći policiji prilikom kontrole njihova vozila, iz kojeg su odbacili najmanje četiri paketića materije za koju se pretpostavlja da je heroin.

Odbačena droga je pronađena, a osobe I.B (1979) iz Novog Travnika i A.Č. (1983) iz Travnika su lišeni slobode, te će nakon kriminalističke obrade biti predani županijskom Tužiteljstvu na daljnje postupanje.

 U nastavku provođenja pojačanih mjera sigurnosti, koje se provode posljednja dva mjeseca u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ), u Kiseljaku su oduzeta tri vozila, s obzirom na to da do sada izrečene kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja jer su vlasnici vozila nastavili sa prekršajima.

 Radi se o vozilima “Golf”, “Opel Astra” i “Seat”, za koja će, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, općinskom sudu Kiseljak biti predloženo trajno oduzimanje.

 Tijekom proteklog vikenda u SBŽ-u je iz prometa isključeno 30 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i bez položenog vozačkog ispita.

 Također, evidentirano je 339 slučajeva pekoračenja dozovoljene brzine, a zbog nerigistriranosti ili tehničke ispravnosti iz prometa je isključeno 11 vozila.

 Ukupno je zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno 467 prekršajnih naloga.

GODISNJICA
MARKETING