Vjetar otpuhao suncobran na plaži i usmrtio ženu: Prijatelji joj vikali da se pomjeri, bilo je kasno

Podijelite vijest

Posjetiteljica plaže umrla je nakon što ju je za vrijeme jakog vjetra u Južnoj Karolini pogodio suncobran. 

Jaki vjetrovi podigli su suncobran iz pijeska na plaži Garden City u srijedu u 12.40 i zabili ga u prsa Tammy Perreault (63), rekla je Tamara Willard, zamjenica glavnog mrtvozornika okruga Horry, navodi Daily Mail

Njezini su prijatelji vidjeli kako vjetar nosi suncobran. Vikali su joj da se pomakne, no bilo je prekasno. Perreault je preminula oko sat vremena kasnije u bolnici od ozljede prsnog koša.

ČITAJ JOŠ:  Zaharova reagovala na Nulandine izjave: SAD i NATO su uništavali energetske mreže, napadali su na Srbiju

“Bila je najljubaznija osoba koju sam ikad upoznao. Nikada nije imala ružnu riječ za reći. Uvijek je druge stavljala na prvo mjesto i njezin suprug i ona bili su nerazdvojni”, opisala je 63-godišnjakinju njezina prijateljica koja je toga dana bila na plaži.

Suncobrani za plažu imaju šiljasti kraj koji pomaže pri guranju u pijesak, a njihova široka kupola omogućuje da ih zahvati jak vjetar ako nisu pravilno postavljeni, objavilo je američko Povjerenstvo za sigurnost potrošačkih proizvoda.

ČITAJ JOŠ:  Zaharova reagovala na Nulandine izjave: SAD i NATO su uništavali energetske mreže, napadali su na Srbiju

Savezna agencija procjenjuje da se svake godine oko 3.000 ljudi povrijedi zbog suncobrana na plaži. Prema studiji, najčešće budu ozlijeđene žene starije od 40 godina.