Portal 072info

Vježbe s loptom za ravniji trbuh: Smanjite masno tkivo

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovim kratkim treningom ćete potrošiti oko 130 kalorija, a pomoći će vam u smanjenju masnog tkiva na području cijelog tijela, naročito trbuha.

Pomaže učvrstiti ramena, tricepse, trbuh, noge…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vježba 1: Stanite tako da su vam stopala malo više raširena od širine ramena. Medicinsku loptu stavite ispred sebe. Spustite se u čučanj i uzmite loptu objema rukama. Napravite 15 ponavljanja.

Vježba 2: Pomaže učvrstiti ruke i trbuh. Stanite tako da su stopala raširena u ravnini s ramenima, a koljena lagano savinuta. Napnite mišiće trbuha i lagano se nagnite od zida, držeći loptu u ravnini prsa ispred sebe. Lagano savijte ruke i polako rotirajte torzo dok loptom ne dodirnete zid. Vratite se na sredinu i rotirajte na drugu stranu. Napravite 15 ponavljanja sa svakom stranom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vježba 3: Pomaže učvrstiti ruke i trbuh. Stanite tako da su stopala raširena malo više od širine ramena. Lagano savijte koljena i pri tome držite loptu. Spustite se u čučanj i zamahnite loptom između nogu iza sebe, potom se odmah uspravite i zamahnite loptom ispred sebe. Napravite 20 ponavljanja.

Vježba 4: Pomaže učvrstiti tricepse i trbuh. Stanite tako da su vam stopala u širini s ramenima i loptu primite iznad glave. Spustite se u čučanj, držite koljena u ravnini s nožnim prstima, a laktove polako savijajte iza sebe, ruke držite kraj uha. Napravite 20 ponavljanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vježba 5: Pomaže učvrstiti trbuh, donji dio leđa i bokove. Lezite na trbuh, noge ispružite i skupite. Loptu držite objema rukama i ispružite ih iznad glave, tako da su laktovi u ravnini s ušima. Napnite mišiće trbuha i podignite noge prema stropu. Polako spuštajte noge, ali ne skroz do poda, pazeći da ostanu ispružene i skupljene. Napravite 20 ponavljanja.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME