Vlasnica ,,salona ljepote” u zatvoru: Unakazila desetine žena baveći se nadriljekrstvom

Screenshot 8 19
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Markanovićeva je u pritvoru već skoro tri mjeseca, od hapšenja 1. juna, a prema ovoj odluci, pritvor može da joj traje do 24. septembra.

Prvi osnovni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Olgici Markanović osumnjičenoj za nadriljekrstvo, odnosno medicinske zahvate za koje nema licencu.

Markanovićeva je u pritvoru već skoro tri mjeseca, od hapšenja 1. juna, a prema ovoj odluci, pritvor može da joj traje do 24. septembra.

ČITAJ JOŠ:  KAKANJ: U pretresu kuće pronađeno preko 100 paketa spida i marihuane, jedna osoba u bjekstvu

Optužnim prijedlogom tužilaštvo je tražilo od suda da Markanovićevu osudi na tri godine zatvora, a njenu saradnicu J. T. na godinu dana zatvora.

Podsjetimo, Olgica Markanović, vlasnica salona u Beogradu i Banjaluci, uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična djela neovlašteno bavljenje određenom djelatnošću, teška djela protiv zdravlja ljudi i nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo.

Markanovićeva se tereti da je od aprila prošle godine do 15. marta ove godine, u neregistrovanom estetskom studiju na teritoriji Savskog vjenca, za novčanu nadoknadu, pružala medincinske estetstke usluge pacijentima bez odgovarajuće stručne spreme i bez odgovarajućeg odobrenja za samostalni rad, prenosi Hayat.

ČITAJ JOŠ:  STRAVIČNA NESREĆA NA M-17: Sudar četiri vozila, policija na licu mjesta
GODISNJICA
MARKETING