Vlasnik apartmana na Rabu nasrnuo lopatom na turistu i opsovao mu “mater zaraženu”

20200720222826 611617
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nekoliko metara od pješčane plaže Pudarice na hrvatskom ostrvu Rab vlasnik obližnjeg apartmana je, kako pišu mediji, očigledno prisvojio dio obale i mora.

Osim što je kupio megafon kako bi vikao na ljude, u ponedeljak je na jednog turistu nasrnuo i lopatom, prenosi 24 sata.hr.

“Svaki put kad se neko čak i barkom približi ‘njegovoj plaži’, on počne da viče, psuje i tjera ljude. Sad je uzeo i lopatu i njom nasrnuo na turistu, vrijeđao ga”, rekla je žena koja je još prošle godine na istoj, inače gradskoj plaži primetila kako “komšija” viče na turiste, prenosi  hrvatski portal.

“Prošle godine imao je goste nudiste pa je tjerao druge ljude i govorio im ‘što su došli da gledaju’, međutim, plaža nije označena kao nudistička. Čak je i mrežu postavio u more”, prepričala je gospođa.

Kako je naglasila, jednog turistu, za kojeg misli da je stranac i koji se samo kupao, nasrnuo je lopatom. “Makni se, je**m ti mater zaraženu, ovo je privatno – urlao je vlasnik apartmana na turistu”, kaže žena očevidac.

Policija je obaviještena o ovom događaju.

GODISNJICA
MARKETING