Vlasnik kuće uhvatio lopova u krađi 

policija

Muškarac R.M. danas je uhvaćen u krađi u širem centru Čačka u blizini OŠ “Filip Filipović”, kada je iz tuđe kuće pokušao da uzme patike.

Na licu mjesta zatekao ga je vlasnik, koji je odmah o ovom slučaju obavestio policiju jer ovo nije prvi put da se slične krađe dešavaju u njihovom kraju.

– Zatekao sam ga kako bez imalo srama ulazi u kuću i krade obuću. Komšije su se žalile da se i njima to dešavalo, ali niko ga do sada nije uhvatio na djelu. Sada je konačno zatečen na licu mjesta i odmah je pozvana policija, nadamo se da će se reagovati po zakonu i da će lopov biti udaljen iz našeg kraja – rekao je za RINU jedan od Čačana koji se zatekao na licu mjesta.

On dodaje da je to mirno naselje u blizini osnovne škole i centra grada, ali sada je zavladao strah od lopova i svi su počeli da zakljuavaju vrata, ali i kapije usred dana.

– Danas je pokušao da ukrade patike, sutra bi se možda usudio i da ukrade neku krupniju stvar iz kuće ili uplaši nekog kad tako samo upadne unutra – kažu meštani, piše Telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama, prestupnik je i od ranije poznat policiji.