Vodič za švalere: Ovo su žene koje je najlakše zbariti. Evo i kako!

Muškarci se često zalijepe za ženu koja je teška kao crna zemlja, a poslije se žale kako im fali seks. Sve što je potrebno jeste da izaberete pravu. Evo ko su najlakše mete slatkorječivih muškaraca i zavodnika

Žene nezadovoljne svojim životom

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bježe od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lijepih riječi da se takva žena ubrzo nađe u oblacima. Međutim, često ubrzo slijedi i prisilno slijetanje. Nakon takvog pada, život će joj se činiti još gorim nego prije avanture.

Depresivna žena

Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je stalno depresivna i stvara drame tamo gdje ih nema. Žene sklone depresiji će biti sklone da padaju na zavodnike. One u njima vide svoje spasioce, ali sreću koju nađu s njima ubrzo će pretvoriti u depresiju. Naprosto zato što će pronaći novi problem. Zavodnik će pobjeći, a ona će biti depresivna. Ali, ovog puta s razlogom.

Žena koja voli da ugađa drugima

Osobe koje stalno ugađaju drugima laka su meta zavodnika. Takva žena oseća se dobro u društvu muškarca i brinuće o njegovim potrebama. Na prve znakove njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost. To je, naime, jedini način da se osjeća voljenom.

Žena koja ima bujnu maštu

Ovakve žene su gotovo najlakši plijen zavodnika. One će povjerovati u bilo koju priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to bez ikakvog konkretnog rezultata. Međutim, ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga neće imati nikakve koristi.

Žena kojoj je seks oružje

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem jer je seks način kojim dobijaju osjećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorištavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane.

depo.ba