Voditeljica kojoj su lice unakazili kiselinom pokazala kako izgleda poslije stotina operacija i bez šminke i filtera

c 5
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Voditeljica Katie Piper britanskoj javnosti poznata je djevojka koja je 2008. doživjela napad koji joj je zauvijek promijenio život, ali usput i pokazao kako unutrašnja ljepota i hrabrost nemaju cijenu! Naime, djevojci, koja je prije 13 godina proživljavala najljepše godine života kao uspješna i lijepa voditeljica i model, kriminalac je bacio sumpornu kiselinu u lice, a sve je organizirao njen tadašnji dečko David Lynch.

Monstruozan čin koji ni u kojem slučaju nema opravdanja Katie je ostavio slijepu na jedno oko, a koža lica joj je bila sasvim uništena. No, Katie nije odustajala već je zahvaljujući stotinama estetskih zahvata rekonstruirala lice i povratila zdravlje, a nerijetko se nađe i pred kamerama kao voditeljica.


Međutim, zbog ožiljaka koje ima u predjelu vrata 37-godišnjakinja ne može pravilno gutati, a zbog gušenja hranom nedavno je i hospitalizirana te naposljetku podvrgnuta operaciji jednjaka. No, Katie je zatim napravila ono o čemu priča britanska javnost – bez šminke i filtera, sasvim otvoreno i hrabro pokazala svoje lice i poručila pratiteljima da se osjeća dobro.

Mnogi su joj zaželjeli brzo ozdravljenje te ostavili poruke potpore zbog njene hrabrosti i volje koja uistinu može poslužiti kao inspiracija. Progovorila kako bi pomogla drugim ženama no, Katie je trebalo neko vrijeme da se oporavi od šoka te prikupi snagu kako bi mogla krenuti dalje. Godinu i pol dana nakon incidenta, voditeljica se skrivala od javnosti nastojeći zaliječiti traume. Naposljetku, javno je progovorila o cijeloj situaciji, a sve kako bi pomogla ženama koje su žrtve nekog oblika nasilja.

-Sjećam se vremena kada nisam željela nikoga vidjeti, a nisam željela ni da mene bilo ko vidi. Sjećam se koliko sam se bojala ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od cijelog svijeta. Sjećam se da je tada razgovor o ovoj traumi bio nemoguće misija, priznala je u određenom trenutku.

Podsjetimo, Katie je bila na početku manekenske i voditeljske karijere kada je upoznala Daniela s kojim je vrlo brzo započela vezu. Susret se uistinu pokazao zlokobnim jer je samo dvije sedmice nakon poznanstva Daniel silovao i zlostavljao Katie osam sati da bi kasnije poslao poznanika Stefana Sylvestrea da joj baci kiselinu u lice. Stefan i Daniel osuđeni su na zatvorsku kaznu, no Stefan je pušten na slobodu 2018. godine. Katie je 2015. godine uplovila u bračnu luku s građevinskim poduzetnikom Richardom Jamesom Suttonom s kojim ima i dvije kćerkice.

GODISNJICA
MARKETING