na 42
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Hrvatska voditeljica Nandi Uzelac, proživjela je pravi pakao za kratko vrijeme. Ona je sada na Instagramu otvorila dušu i ispričala potresne detalje iz svog života.

Splićanka je otkrila da je njenom ocu dijagnostikovan rak pluća, da joj je nedavno preminula baka, ali i da njen dugogodišnji partner čeka dijete sa drugom ženom.

Nakon što je podijelila ove bolne trenutke sa pratiocima, Nandi je pokrenula lavinu komentara i podrške.

– Imala sam jako težak period! Jako! U strahu od straha šta se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama, moja baka je umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi – započela je Nandi.

– Moja dugogodišnja ljubav je napravila dijete drugoj, za šta sam saznala preko trećih ljudi. Onda je krenulo rundanje, gdje sam zapela u nekvalitetnom odnosu/ problematične osobe… – nastavila je.

– Zaista godina za pamćenje i naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja… Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno… Ono što je sigurno da sam kao leptir izdigla se u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka i emancipovana! Opet vesela, opet ambiciozna – zaključila je Nandi.