Voditeljica priznala da se bavi prostitucijom: Evo o kome je riječ

O aferi prostitucija  koja je aktuelna u Srbiji, gotovo svakodnevno pojavljuju se novi detalji, otkriva Kurir.

Naime, njihova redakcija došla je u posjed zvaničnog dokumenta saslušanja privedene prostitutke Maje Vukčević, koja je nadležnim organima otkrila za koga je radila.

Iskaz prenosimo u cjelosti:

– Dana 10. 1. 2022. godine imala sam klijenta u Krunskoj ulici. Tu živim kada sam u Beogradu, ali se prijavljujem da sam kod brata na Zvezdari. U Krunskoj ulici sam imala klijenta, jednog preko Jelene Jojić, bio je to… I za tu uslugu sam dobila 1.000 eura. Jako sam bila bliska sa A. I., međutim, mnogo smo se posvađale zbog Ibrahima. On ima između 40, 45 godina. Kada je u Beogradu, on uvijek odsjeda u hotelu. I sa I. Š. sam se isto posvađala zbog Ibrahima. Mogu reći da su najbolje drugarice A. I., Jelena Jojić i I. Š. Kada sam skoro bila u Zagrebu, A. I. prijetila je mojoj drugarici, koja nema veze s prostitucijom – navela je Vukčević.

Sanja Stanković
Sanja Stanković Foto: INSTAGRAM

Ona je u policiji potvrdila pisanje Kurira da se jedna voditeljica bavi najstarijim zanatom.

Copy

– Isto znam da se I. Š. odaje prostituciji i da podvodi djevojke. Jednom prilikom je Sanju Stanković, A. I. i R. P. slala u Albaniju, Tiranu, tako da za nju mogu reći da podvodi djevojke, čak mislim da je majka podvodi. Čak je i meni jednom našla klijenta, istog kod koga su išle djevojke koje sam navela i to 29.11.2021. godine, u Tirani u Albaniji, neki Toni. Mislim da se zove… (ime i prezime poznato Kuriru). On je bio klijent, od tog lika sam saznala da je i Sanja Stanković bila kod njega isto preko I. Za tu uslugu sam uzela 1.000 eura, a 300 dala I. Dok mi je A. I. priznala, I. Š. meni je nudila da seksualne usluge pružam i vlasniku restorana na Novom Beogradu, gdje ona živi. I sam njen dio novca davala je tamo na Novom Beogradu, gdje ona živi. Mogu reći da sam se ja prostituciji odavala samo za Jelenu Jojić, Ana Mariju Kikoš i tada za I. Š. – zaključila je ona.

Prethodni članakDanas ističe rok, zbog blokada i nedostatka novca CIK BiH poništava dio javnih nabavki za izbore
Sljedeći članakPRILIKA ZA POSAO | “Grijanje” Zenica raspisuje oglas za više radnika na neodređeno