Vojin mijatovic novembar2021 PA
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 6, 2021 @ 7:40
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH nije optimista da će kriza u BiH biti brzo riješena. 

NER FIT

Na svom Facebook profilu objavio je novu poruku za sve one koji su protiv Bosne i Hercegovine, a koju prenosimo u cijelosti:

“Nije im bilo dosta, oni bi još. Tih nesretnih 90-ih rešili su da se poubijaju, nije im bilo dovoljno šta svi rade, što sa pasošom svoje zemlje putuju slobodno po svetu, što idu i na letovanje i zimovanje, što imaju i svoju kuću i svoj stan, što imaju nova auta, što imaju savršeno i školstvo i zdravstvo, nije im bilo dovoljno!

Kada su naterani da stanu sa ubijanjem, 26 godina isti otimaju od sopstvenog naroda, uzimaju sve kao da sutra ne postoji, i opet im nije dosta ni dovoljno, sada bi ponovo moju generaciju u rovove!

Tekst se nastavlja nakon reklame

Ovo više nije ni verski, ni nacionalni sukob, ovo je generacijski sukob!

Oče, majko, jer dosta jel vam dovoljno, hvala beskrajno što ste nas doneli na svet, ali možemo li barem jedan mali deo života, živeti bez vašeg otimanja, sukoba, ubijanja i mržnje. Ima li moja generacija pravo na 10 godina normalnog života!

Svi se mi rodimo kao ljudi, vremenom nas samo nauče da smo od onih ili ovih, vremenom nas nauče da budemo ili normalni ljudi ili da mrzimo ljude, dosta više pogrešnog učenja i mržnje, dosta više vasih zastava i lažnih nacionalnih ponosa, dosta više vreme je da odete”, napisao je Mijatović.

LIDER