VOYAGE NAKON RASKIDA: Breskvica je bila ta koja je donijela odluku

Velika prašina podigla se nakon što su Voyage i Breskvica raskinuli. Fanovi su bili razočarani, društvene mreže su brujale o raskidu, a mladi par je vješto izbjegavao da govori o ovoj temi.

Mnogi su nagađali koji je bio razlog razilaženja, a Voyage je sada prvi put progovorio o raskidu i otkrio da je Breskvica bila ta koja je donijela konačnu odluku.

-Ovo je bila moja prva ljubav, ta ljubav neće nikada imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno. Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podijelila sa mnom, ali život ide daje – rekao je on.

Dodao je da još nije spreman za novu ljubav i da se sada posvetio poslu.

-Nisam povrijeđen, ali mi nedostaju lijepi momenti kojih se sjećam i to je bolno – rekao je Voyage i istakao da nikada neće reći ništa ružno za Anđelu.

Pisalo se o brojnim razlozima raskida mladog para, a on ih je sada sve demantovao, pa rekao da o pravim nikada neće pričati.

-Taj razlog raskida svi toliko žele, ali iz mojih usta to nikada neće izaći, ja o tome nikad neću pričati – poručio je i potvrdio da je Anđela bila ta koja je donijela konačnu odluku da se mladi par raziđe, kao i to da se od raskida nisu čuli, osim kada je u pitanju bio posao, gdje su na sastanku sa menadžericom odlučili da stave tačku i na saradnju.

Voyage je istakao da se nakon raskida osećao slomljeno, ali da je sada fokusiran na posao.

Sada se ne bih zaljubio u nju

Prokomentarisao je i Anđelinu fizičku promenu i rekao da se njenu ne dopada.

-Ne vjerujem da bih se sada zaljubio u nju da nismo bili zajedno. Ja sam osoba koju privlače stvari koje nisu „vau“. Kada vidim da je nešto „vau“ ja odmah mogu da shvatim da je to prenasiljeno. Anđela je prelijepa devojka, sigurno joj ta trasformacija super stoji, ali se meni te stvari lično ne dopadaju – objasnio je.

IZVORExpress
Prethodni članakMađarska utrostručila zlatne rezerve, najveći rast posljednjih decenija
Sljedeći članakSa 23 godine otišao, sa 39 se vratio: Imam poruku za sve koji se namjeravaju vratiti u BiH