Voyage: Preživio sam cyberbullying, prijatelji i porodica su mi pomogli, moj život je kao film

voyage vojaz 19032021 00051 e1627312319350 750x414 1

U specijalnom izdanju ekskluzivnog serijala Đir sa Memom gostovao je trenutno natraženiji muzičar u regionu, Mihajlo Veruović svima poznatiji kao Voyage.

Nezaobilazna tema s mladom zvijezdom, koja odavno ne može popiti kafu u kafiću od silnih fanova, bio je cyberbullying, zbog kojeg je, prema svemu sudeći, stradala i mlada jutjuberka iz Srbije Kristina Đukić Kika.

– To društveno nasilje i sve to što se događa je ogroman problem. Šta hoću da kažem, sada su svi uperili prstom, konkretno u Baku Praseta. On i jeste stvarno napravio veliki problem, on je imao dramu sa njom i svašta nešto, stvarno je bio ogroman hejter na nju kao i na mene. Ali mnogo je velik teret sada i na njega kao pojedinca, sada uperiti prstom „zbog tebe se to desilo“, to je isto veliki problem jer postoji milion i jedan faktor – kazao je Voyage.

Kaže da se treba problem riješiti tako što će se suočiti sa njegovom suštinom.

– Mi kao popularni ljudi, koji imamo neku platformu ili pratioce, treba da pozovemo na suštinu, da ukažemo na taj cyberbullying jer je ta neka nesloga, koja se pojavila među ljudima, kao uzrok svega – kazao je Voyage.

Pogledajte video.

IZVORAvaz
Prethodni članakDODIKOVA MEDVJEĐA USLUGA RUSKOM MEDVJEDU: Svjetski mediji kivni na Dodika, pitaju se ko će spriječiti novi pokolj u Bosni
Sljedeći članakBećirović: Dodik je sinoć pokrenuo postupak vraćanja Skupštine Republike Bosne i Hercegovine