Portal 072info

Vozač iz BiH vibratorom preplašio njemačke policajce!

Vozač porijeklom iz BiH, nakon što ga je, dok je u Njemačkoj vozio audi, zaustavila policijska patrola, preplašio je tamošnje policajce i primorao ih da iz futrola izvade pištolje, jer je u ruci imao vibrator, od kojeg su ”saobraćajci” pomislili da je bomba, javili su njemački mediji.

Audi su, ubrzo potom, presreli i primorali ga da se isključi sa autoputa na obližnje odmaralište.

Da u rukama nema opasno sredstvo, već seksualno pomagalo, utvrdili su tek nakon što su ga, sa nišanom uperenim prema njemu, natjerali da napusti vozilo.

Nakon toga su tom 45-godišnjem vozaču, kojem ime nije objavljeno, naložili da lokalnoj zdravstvenoj ustanovi izvadi krv, a analizom je utvr|eno da je imao više od dva promila alkohola u krvi. Oduzeli su mu vozačku dozvolu, naplatili kauciju, i pustili ga da nastavi putovanje prema BiH.

Inače, na intervenciju koju će, sigurno je, zauvijek pamtiti, njemački “saobraćajci” su krenuli nakon što su zaprilimi dojavu iz centrale o “agresivnoj” vožnji pomenutog audija sa luksemburškim registarskim oznakama, a “upecali” su ga kod mjesta Gincberg, između Štutgarta i Minhena.

Da je ovaj incident koji se dogodio u petak popodne, a u čijem se središtu našao bh. državljanin, izazvao i te kako veliku pažnju u Njemačkoj, svjedoči i podatak da o njemu piše veliki broj tamošnjih medija.

Nezavisne.com

Podijelite članak