Vozačica se po gradu cijelo vrijeme vozila u prvoj! Jadni Punto to nije izdržao

pozar automobil 1140x650 1
Podijelite vijest

Vozačica (77) ostala je bez svojeg Fiata Punta koji je potpuno uništen u iznenadnom požaru na parkiralištu u Demetrovoj ulici u Bjelovaru.

Vatra je izbila u petak oko 9.45 sati, a ugasili su je bjelovarski vatrogasci. No, motor je u potpunosti izgorio, pa je automobil za otpad.

Policija je u ponedjeljak otkrila kako je došlo do požara, a razlog plamene buktinje ispod poklopca motora je nevjerojatan. Vozačica se, naime, od kuće do parkirališta u Demetrovoj cijelo vrijeme vozila u prvoj brzini s velikim gasom!

Čini se da je zaboravila prebacivati u višu brzinu ili je pomislila da joj je punto automatik.

“Do požara je došlo tako što je vlasnica automobil vozila u prvoj brzini od svoje kuće do spomenutog parkiranog mjesta, zbog čega je došlo do pregrijavanja motora.

Nakon što je parkirala automobil i otišla, došlo je do samozapaljenja ispod poklopca motora koji je u potpunosti izgorio te do puknuća prednjeg vjetrobranskog stakla.

Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara, a vlasnica se nije mogla izjasniti o nastaloj šteti”, napomenuli su u bjelovarskoj policiji.


Podijelite vijest