Vrhbosanska nadbiskupija: Brat kardinala Puljića nije prešao na islam

90437CD3 B5AC 4981 9065 FFD92AAA833C
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Povodom naslova i vijesti na pojedinim portalima kako su bratić i sestra kardinala Vinka Puljića prešli na islam, a s ciljem istinitog informiranja obavještavamo svekoliku javnost kako je riječ o lažnoj vijesti, kazali su iz Vrhbosanske nadbiskupije.

Dodali su da izvjesnog gospodina Danka Puljića, koji je predstavljen kao kardinalov bratić – sin kardinalova brata i koji je u Travniku promijenio vjeru, vrhbosanski nadbiskup osobno ne poznaje i zajedničko im je jedino prezime.

“U Bosni i Hercegovini postoji više loza Puljića te kardinalu Vinku nije poznato da su on i spomenuti gospodin u bilo kakvom srodstvu, a sigurno nisu bliži rod. Isto tako gnusna je laž da je sestra kardinala Puljića prije 20 godina prešla na islam”, stoji u demantu.

Informacija da je Danko Puljić bratić Vinka Puljića, koji sada nosi ime Emir, potvrđena je iz Džemata Kalibunar, a na dodatnu potvrdu nam nisu mogli odgovoriti, ali su kazali da je sva priča poprimila previše pažnje te da je najbitnije da je Danko sada Emir.