Vrijedi se potruditi: Pet načina kako spasiti brak bez seksa

Ako možete izbrojati na prste koliko ste se puta ove godine upustili u razmjenjivanje nježnosti s vašim bračnim partnerom/icom, vrijeme je da pod hitno poduzmete nešto.

U nastavku saznajte što trebate učiniti da spasite vaš brak bez seksa.

1. Ne pokušavajte srediti stvari, samo slušajte.
Svima je nekad potrebno samo da se požale nekome. A najčešće to radimo sa svojim bračnim partnerom/icom. Stoga kad vam se počne žaliti, nemojte uskakati u riječ i pokušati popraviti stvari, samo slušajte i budite puni razumijevanja za ono što govori.

2. Zajedno se oznojite pa uskočite pod tuš.
Odite na trčanje zajedno ili u teretanu, izmorite se, a kada dođete kući istuširajte se zajedno. Zbog vježbanja raspoloženje će vam se sigurno popraviti, a dobro raspoloženje i gola mokra tijela garancija su za nešto više.

3. Postavite se “bez negativnosti” izazov
Ako se međusobno svađate svaki dan, ili čak samo prepirete oko kućanskih poslova, brige za djecu, slobodnog vremena i pritom izgovorite puno negativnih stvari poput “Tebi uopšte nije stalo do ove obitelji”, “Zašto si stalno nervozna?” i sl. sigurno niti jedno od vas neće kasnije biti raspoloženo za seks. Stoga zadajte da pokušate što duže izdržati da ne prigovarate drugoj strani i ni u kojem slučaju nemojte biti sarkastični. Vidjet ćete što će se dogoditi.

Copy

4. Napišite mu/joj pismo.
Istraživanja su pokazala kako pismo na papiru ima puno više učinka od slanja sms-ova. Produbit ćete vašu povezanost, a to odmah vodi i do nježnosti u spavaćoj sobi.

5. Odvojite 15 minuta samo za sebe.
Kada dođete kući s posla i obavite sve što trebate, uzmite 15 minuta samo za sebe. Recite djeci da vas ne uznemiravaju, sjedite skupa za stol i samo razgovarajte i uživajte u međusobnom društvu.

Prethodni članakKošarkašice Čelika treće u Mađarskoj
Sljedeći članakHaos na graničnom prijelazu: Slovenska policija ‘živim zidom’ protiv izbjeglica