Portal 072info

Vrijedna donacija “Bajre” štićenicima JU “Dom porodica” Zenica

5670A6AB 1E30 4706 8B2D D5934DFE2FC4
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mesna industrija „BAJRA“ doo Travnik je povodom početka školske godine obradovala štićenike JU „DOM – PORODICA“ Zenica vrijednom donacijom mesnih prerađevina iz njihovog bogatog asortimana proizvoda.

Prema riječima Tarika Hodžića, predstavnika Mesne industrije „BAJRA“ doo Travnik, koji je i uručio donaciju, ova gesta je samo mala zahvala lokalnoj zajednici za podršku i vjeru u njihove proizvode. U ovim izazovnim vremenima, vlasnici MI „BAJRA“ doo jako vjeruju da je društvena odgovornost svih domaćih kompanija još važnija i potrebnija, naročito vrlo osjetljivim kategorijama kao što su djeca i omladina i poručuju da se nadaju da će ovom gestom olakšati ove prve školske dane djeci bilo da se nastava odvija u učionicama ili pred ekranima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djeca i mladi JU „DOM – PORODICA“ Zenica se posebno raduju što i ovaj put nije izostala podrška domaćih kompanija, te sa nestrpljenjem išćekuju povratak u školske klupe. Proizvode koje će moći u narednom periodu da konzumiraju tokom doručaka i u užinama, već su ocijenili sa čistom peticom.

Podijelite članak
  • 8
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

OTKRIVAMO: Koga SDP Zenica sprema za političku arenu „SDA-ovoj listi podvale“ za izbore u novembru?

072info.com

OSCE donirao IT opremu domu za djecu bez roditeljskog staranja u Zenici

072info.com

Bajramska radost podijeljena sa štićenicima JU ”Dom porodica” Zenica

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)