Portal 072info

VRIJEDNO RADI NA NOVIM PJESMAMA Amel Babić ruši rekorde slušanosti, odlučio snimiti spot za dva hita

Sve popularniji Zeničanin Amel Babić ruši rekorde slušanosti sa svojim novim hitovima “Samo ti” i “Ove noći znaće se”, koje su nezaobilazne kako na radiostanicama, diskotekama, tako i na njegovim nastupima. Tako ih ovaj popularni pjevač u toku večeri na zahtjev brojne publike otpjeva nekoliko puta, a kako saznajemo i njegove kolege takodjer zapjevaju ove mega hitove.

Kako bi se oduzio svojim mnogobrojnim fanovima, Amel je odlučio ove dvije pjesme ekranizovati. Osim toga, pored nastupa i sve veće potražnje za njim, on ovih dana vrijedno radi i na novim pjesmama.

image

Tako će svi poštovaoci njegovog rada uskoro moći da uživaju u dvije nove pjesme “Majka” i “Merima”, za koje su muzički znalci i profesionalci već predvidjeli kako se radi o pjesmama koje će osvojiti srca publika i postati hitovi.

Iako vrijedno radi i puni diskoteke širom dijaspore, ovaj respektabilni estradni umjetnik uskoro će svojim nastupima počastiti i bosanskohercegovačku publiku.

image

Svi oni koji žele angažovati Amela u svojim klubovima i restoranima mogu to učiniti putem broja telefona menadžera +43 660 4504618 ili putem oficijelne Facebook stranice.

Amel Babić – Nove pjesme (TV reklama)

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box