Vrijeme je za jesenji makeup

Vrijeme je za jesenji makeup

fall-makeup-trends-618x466

Jesen kuca na vratima, vrijeme je za promjenu odjeće i obuće ali i šminke. Obratite pažnju koje su boje popularne ove jeseni.

Onaj ljetni lagani i svijetli makeup mjenja onaj malo zahtjevniji i tamniji. Osnovni zahtjev za ovu jesen je seksi i otmjeno, sa crvenim karminom uvijek i svugdje, te poznatim smokey eyes-om. A tu je naravno i par boja koju ovu sezonu koriste profesionalni šminkeri.

Ove jeseni traže se i usne u boji trule višnje, agresivno ali i seksi. Sređenu frizuru i jednostavnije oblačenje. Bez rumenila i olovke za usne nemojte da se upuštate u avanturu sa karminom boje višnje, obratite računa da ne pređete ivicu usana i isto tako da vam nije napadan ostatak šminke.

Crna sjena za oči sa šljokicama ili poznatije rečeno disko crna sjena, savršena je za smokey eye a sjaj šljokica ublažit će težinu crne sjene i savršeno istaći vaše oči.

Eksplozija crvene boje na usnama i obrazima je oružje za puno samopouzdanja. Prošlo je vrijeme strogih pravila. Koral rumenilo i crveni karmin u bilo kojoj nijansi i spremne ste za zavođenje. Ukoliko pomislite da ste pretjerale ublažite maramicom boju rumenila, a do tada vatreno crveno i uživajte.

Tu su i usne boje maline, neodoljivo slatke ali opet seksi. Ruž boje maline stoji gotovo svakoj ženi bez obzira na boju kose i ten. Usne djeluju sočno i primamljive, čak i ako ste blago našminkane, sa samo ružem za usne u boji maline izgledat ćete savršeno. Za sve koje ne znaju, boja maline je nešto između roze i crvene boje.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS