Portal 072info

Vrste muškaraca koje žene mrze

Mnogo puta smo naišli na muškarce koji imaju neku posebnu karakteristiku koja može biti stvarno iritantna. Iako ta osoba ima i dobrih strana, postoje i loše stvari koje nam neprestano idu naživce i koje ne može podnijeti. Naravno svi mi imamo dobre i loše strane, ali nas naša priroda, misli, osobnost, ideje i pogledi čine različitima. Pa, tako postoje muškarci koje žene ne bi voljele imati u svom životu. U nastavku pogledajte neke od njih…

1. Neprimjeren.

Žene ne mogu tolerisati ovu stvar kod muškarca. Žene ne vole biti u vezi s muškarcem koji je uvredljiv.

2. Ženskaroš.

Ovo je još jedna vrsta muškaraca kojeg žene mrze. U nekim slučajevima, žene mogu uzeti u obzir da ste s anjima zbog nekih tejelsnih potreba!

3. Šovinista.

Šovinista nikada ne može impresionirati ženu. Žene misle da su muškarci šovinisti nisu najbolja opcija za njih.

4. Alkoholičar.

Žene mrze ovu vrstu muškaraca. Pijenje povremeno je prihvatljivo, ali, ako muškarac pije svaki dan i ponaša se neprimjereno poslije opijanja, nijedna žena neće dugo ostati sa ovim muškarcem.

5. Psiho.

Žene ne vole da budu sa psiho muškarcem. Oni vam mogu naškoditi u bilo koje vrijeme.

6. Opsjednuti sobom.

Muškarci koji su previše opsjednuti sobom nikada ne mogu zadovoljiti ženu. Žene ne mogu toleririsati muškarca koji govori o sebi sve vrijeme!

7. Sumnjiv.

Previše sumnje može pokvariti vaš odnos. Nijedna žena neće tolerisati ovakvu vrstu muškaraca.

8. Radoholičar.

Radni pritisak prisiljava mnoge parove da rade čak i nakon radnog vremena. Međutim, muškarac koji samo radi i ne nalazi vremena za vas nikada vas ne može učiniti sretnom.

9. Gospodin neromantični.

Žene vole romantiku. Muškarci s druge strane nisu romantični. Ovo je jedan od uzroka svađa i prekida. Međutim, žene će uvijek mrziti ovu vrstu muškaraca.

10. Lijeni.

Muškarci koji su lijeni i koji nemaju ambicija ne mogu impresionirati ženu.

Ljepota.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box