Portal 072info

Vučić: Nekada sam na ivici suza kada vidim koliko se Hrvati sekiraju za Srbiju

vucic intervju rts 1 696x373 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu i portparolu Kremlja Dmitriju Peskovu na podršci i razumijevanju da se Srbija za svoje interese bori i Vašingtonu.

Vučić je za TV “Pink”. izjavio da je zadovoljan odnosima Srbije i Rusiji koji su, kako je ocijenio, dobri i normalni. – Hvala Putinu, Lavrovu, ali i Peskovu zbog današnje izjave u kojoj nije govorio samo o bratskim odnosima, nego je govorio i o potpunom povjerenju i podršci koje Rusija pruža srpskom rukovodstvu”, rekao je Vučić

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Komentarišući špekulacije i napade iz Hrvatske, Vučić je zapitao zbog čega ga sada optužuju da je u sukobu sa Rusima. – Ponosan sam na reakciju Srbije koja je pokazala da štiti interese svoje zemlje i nikog drugog, jer radimo samo u interesu svojih građana. Nekada sam na ivici suza kada vidim koliko se Hrvati sekiraju za Srbiju. Posebno kada vidim koliko se sekiraju za našu sudbinu, a biću još više kada ih sljedeće godine pređemo u bruto domaćem prihodu –  rekao je Vučić.

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Vučić: Želimo najbolje moguće odnose s BiH i mir u regionu

072info.com

Vučić: Crna Gora nam je najbliža država, jer RS nije država

072info.com

Erdoan razgovarao s Tačijem i Vučićem: Nastaviti saradnju

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)